Tuesday, September 6, 2011

Showering in public :D

Brașov.
Vremea?
De căcat!!!
Azi, ca de obicei, după ce am terminat cursurile, m-am îndreptat „on foot” către gară. Nu ploua. Plouase cu câteva minute mai înainte și am crezut că poate mă apăra sfântul și bunul Dumnezeu de un duș în oraș. Bineînțeles că a început să tune, să fulgere, să facă cerul ca toți dracii, lucru care m-a făcut să intru in panică și să nu mai gândesc bine.
Am ieșit din gară cu umbreluța, care e ditamai umbreloiu', și am mers către stație. Când colo ce-m iaud urechile? A început să tune, să fulgere, să trăznească chiar deasupra mea. Mi-am închis umbrela repejor și am pornit-o mai departe prin ploaia care, în doar 2 secunde m-a udat leoarcă. Mda...ploua cu butoiul, nu cu găleata!!!
Mno, și am mers ca animalul prin ploaie până acasă.
Primul lucru pe care l-am făcut după ce mi-a pus niște haine uscate pe mine, a fost să-mi usuc caietul cu feonul, că drăcia de ploaie îmi intrase în geantă. Slavă cerului că telefonul a rămas intact!
Aaaa, ca să nu mai spun de ce mi-au auzit urechile:
-Da' de unde vii, păpușă?
Fluierături din mașină și de pe geamuri.
Și, de parcă nu se putea mai bine, super întâlnirea mea cu echipa de fotbal care-și făcea antrenamentul în ploaie și care a trecut în fugă pe lângă mine:
-Ce faci, păpușă?
-I like your style, girl, your sexy, wet hair!(replică smulsă de la un foarte emancipat și educat forbalist, care a citat probabil dintr-o melodie de club, dar a uitat să închidă ghilimelele de rigoare :)) )
Lucrul cel mai amuzant? Am mers desculță prin ploaie și...hmmm...au fost niscai pietricele-pietroaie care mi-au făcut un masaj la picioare de și acum șchiopătez =))
Zi plăcută???
Aș mai fi preferat niște ore cu Sasaki sensei!!!!!!!

No comments:

Post a Comment